15 Ocak 2013 Salı

MEMLEKET HAVALARI PART-1

            Fonda memleketten ankara havaları eşliğinde yazımı düşünürken, aslında ankara havalarının memleketle ilgili zerre konuya parmak sokmadığını öğrendim. Fransadaki pkklıların öldürülmesi, öldürüldüğü yer olarak fransayı ırgalamazken bizim medya olayı sahiplenip ülkeye mal etmek konusunda üstün çaba göstermiş bulunup, gıyabi cenaze namazını da kaynak gözlükleriyle beraber teşvikiye camiinde kıldırmışlardır. Polise yan bakanın kameralarca görüntülendiği sistemde, cinayet binasının hiç bir kamera tarafından görüntülenmemesi yada görüntülerin ortaya çıkmaması enteresan bir durum olarak yer etti beynimizde. Ülkece olayın faillerini çözemeyen fransa istihbaratına yardımcı olmak için arka sokaklardaki rıza baba ve ekibini yollama kararı bile aldık. Olaydan nemalanmak isteyen, beyincik soğanları kokuşmuşlar, provakotif eylemin düzenini sağlamaya koyuldular. Mecliste bulunan teröristlerin durumdan istifade edip güney doğuyu hareketlendirme çabalarına, hüseyin aygün'ün hareketleri damga vururken, etkisiz eleman kılıçdaroğlu ise gözlük camlarını temizlemekle meşguldü. RTE nin hedef olarak şu sıralar Bahçeliyi alması, Bahçelinin de İlker Başbuğu ziyaretini hazırlamıştır. Oktay Vural elinde tablet videolar izletirken, öldürülen 3 pkklı için en güzel yorumu katmıştır. Kendisine cesur yorumu için minnettarız. İlker Başbuğun, pkk ile genel af konusunda, onlarla beraber çıkmak yerine hapiste çürürüm lafı ok gibi saplanırken yüreğimize son darbeyi Nazım Hikmet vurdu bize ;
Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa, vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan hainiyim.Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  
 Nazımı 111. doğum gününde anarken, vatan severlerin hain, hainlerin vatansever göründüğü ülkede Allah yardımcımız olsun.

6 yorum:

  1. çok etkileyici bie vurgu olmuş,kalemine sağlık;nokta@:))

    YanıtlaSil
  2. Teveccüğün teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    "Vatan severlerin hain, hainlerin vatansever görüldüğü ülkemizde, Allah yardımcımız olsun" duanıza yürekten katılıyor ve amin!.. Diyorum. Oktay Vural'a bu cesur yorumu için ben de minnettarım. Yıllardır ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar üzerine yazılanlara çizilenlere şöyle bir göz attığımızda neler olmuş neler... "Olmuş çok da duyulmuş yok" atasözünü biraz açarak; "olmuş çok da bu olanlardan bir de duyulmamış olanları var" ve onları da zamanı gelince duyarız herhalde. Diyerek yorumuma son veriyorum.

    Cenab-ı Hakk, yar ve yardımcımız olsun inşaAllah. Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
  4. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım herşey gönlümüzce olur

    YanıtlaSil