28 Ocak 2013 Pazartesi

GAZ !

                    Başlığımdan da anlaşıldığı gibi, savaşlara, çatışmalara insan canlarını sebebiyet vermiştir gaz. Maddesindeki değeri ülkelerin paha biçilemez özgürlüklerini esaret altına aldırmaya bile sebep olmuştur. 26 Ocak akşam saat 10:20'ye kadar böyle bilinirdi tarafımca, bebeğimiz Yiğit Kemal kapımızı çalana kadar. Sabaha kadar ağlayan çocuğun tek derdi gazının çıkması, zannederdimki dünyada en büyük sorundur gaz çıkan bölgeler evet en büyük sorun olduğunu anlayabildim fakat toprak altından değil çocuk poposundan çıkarmak sorun. İletişimi sadece ağlamasıyla harekete geçmek gibi bir düzenekle idare ettiğimiz çocuk, pavlov misali koşullandırdı bizi bir çığlık 10 dakika pışpış bir çığlık 10 dakika pışpış seklinde geçen süreler gözlerden uyku aksada olayın aksamaması için devam etti pışpışlar. Velhasıl kelam gaz büyük problemdir azizim, popoda çıkan toprak altından çıkanı nakavt etmekle meşgul şu sıralar... Esen kalın 

6 yorum:

  1. Heyyyy hoşgeldi Yiğit Kemal...Allah analı babalı büyütsün.. Uykuya elveda artık sizin için..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.:) bir süre uykuyu sözcük anlamında kullanacağız:))

      Sil
  2. uyusunda büyüsün ninni :)

    YanıtlaSil
  3. Halen gaz sorunu yaşanıyorsa bilginize:
    Öğütülmemiş kimyon iyice yıkanır ve kaynatılır; Süzülerek mama veya süte başlangıçta 1 çay kaşığı(Her öğününde) katılır, biberon ile verilir.Bir kaç aylık olunca çay kaşığı ile de verilebilir ama tükürme vb nedenlerle bünyesine almama tehlikesini önlemek için biberon tavsiye edilir.
    Oğlum bir kaç haftalık iken anam-babam usulü bu tedavi sayesinde doktor parasından ve çaresizlikten kurtulduk.
    Daimi gaz sıkıntısının pek de fark edilmeyen yan etkisi popo çatlaklarıdır ki, asıl çığlık çığlığa ağlama sebebi budur ve çoğu hekim bunu ihmal eder-miş- öğrendik.
    Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmeniz dileği ile.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim:) Bunları hemen denemeye koyulacağım:)

    YanıtlaSil